en upplevelse | ett moln | en destination | ett steg före

redo att förändra ditt sätt att uppnå dina kundupplevelsemål?

En del av Nasdaq: NICE​

Världsledande leverantör av moln- och lokala mjukvarulösningar för företag

NICE Saven CXone levererar en fullt integrerad kundupplevelseplattform i molnet för företag, anställda och slutkunder genom att förena Omnichannel Routing, Analytics, Workforce Optimization och Automation and Artificial Intelligence på en och samma plattform, för alla kanaler - i en Open Cloud Foundation.

Era medaretare kommer att kunna arbeta från ett enda konsoliderat gränssnitt, över hela världen, med en enda gemensam översyn på deras egna och företagets operativa prestanda samt varje kunds resa hos er.
Med prediktiv Analytics och inbäddad Artificial Intelligence (AI) kommer de även kunna agera smartare, lösa problem snabbare och skapa enastående kundupplevelser samtidigt som de uppfyller viktiga affärsmetriker.

Molnkundupplevelseplattformen, som är världens största, är byggd på ett öppet molnfundament vilket är flexibelt, skalbart och säkert för både företag och myndigheter.

OMNICHANNEL ROUT

Anslut kunder och agenter över alla kanaler

CXone Omnichannel Routing är en kontaktrutts- och interaktionshanteringslösning som ger artificiell intelligens (AI) och agenter möjlighet att effektivt interagera med kunder i alla digitala-och röstkanaler, från en och samma plats.

Anslut kunderna sömlöst till rätt agent

Omnichanel Routing ger direkt affärsflexibilitet genom att snabbt distribuera självbetjäning via AI-chattbottar och agenter, när som helst, var som helst för maximal driftsflexibilitet och genom att implementera routing och interaktiva röstsvarändringar på bara ett par timmar.
Omnichannel Routing presenterar konsoliderade, lättanvända gränssnitt för agenter, handledare och administratörer.
Den integreras sömlöst med ledande CRM-lösningar och kan distribueras på några dagar.
Saven är tillsammans med NICE den enda leverantören av molnkontaktcenter som erkänts som marknadsledare av Gartner, Frost & Sullivan, Ovum, IDC och DMG.

Optimera kundupplevelse över alla kanaler

Omnichannel Routing låter dina kunder välja hur de kommunicerar med dig genom att snabbt dirigera interaktioner till rätt agent med rätt kompetens i rätt kanal.
Anslut kunddata enkelt till ditt kontaktcenter genom att använda våra out-the-box CRM-integrationer.
Genom att ansluta information i din automatiska kontaktdistributör till data i din CRM, är dina agenter utrustade för att hantera stora kontaktvolymer snabbt och effektivt samtidigt som du anpassar varje interaktion för att öka kundnöjdheten.

Öka agentens produktivitet och kundnöjdhet

Omnichannel Session Handling ökar agentens produktivitet genom att möjliggöra att agenter kan hantera flera kundinteraktioner samtidigt.
Det tillåter agenter att höja antalet kundinteraktioner till flerkanals kundsessioner genom att de lägger till en eller flera utgående kanaler som de hanterar.
Det genererar inte bara ökad kundnöjdhet med högre första-kontaktlösningar, utan ger också agenterna fler verktyg som ger de möjlighet att ge en enkel kundupplevelse.

Kompetensbaserad Omnichannel Routing och Universal Queue för:

Inkommande röst Utgående röst IVR / Talsvarssystem • E-post
Chatt Text / SMS Sociala medier Utdragbara arbetsobjekt

Upplev CXone Omnichannel Rout

Spela videoklipp
“Med CXone-baserad routing ökade vi vår first-call resolution (FCR) från 74,4% till 80,83% på bara ett år!”

Lauren Crooks
Client Experience Supervisor
NextGear Capital

ANALYTICS

Förvandla insikt till resultat

En omfattande strategi har skapats för analys som baseras på förmågan att analysera ostrukturerad och strukturerad data som kommer från alla beröringspunkter av en kunds resa i ett företag.
CXone Analytics förvandlar insikt till resultat genom att avslöja hela spektrumet av affärsintressen från alla av kundens beröringspunkter och med det, ge er användbara insikter från varje sociala- och systeminteraktion som sedan driver mätbara förbättringar i kundupplevelse och agentprestanda.

Analytics fokuserar på tre huvudnyckelområden:

Känn din kund

Analysera varje klick, svep, uppringningssekvens, konversation och nedladdning längs kundens resa för att bättre förstå kundens uppfattning om interaktionen de hade som driver insikt som företag kan agera mot.

Förvandla din digitala upplevelse

Hitta sätt att konvertera tillfälliga observatörer till kunder genom att analysera digitala beteenden. Bygg upp prediktiva algoritmer som uppmanar agenter att vidta relevanta åtgärder för förbättrad en kundtillfredsställelse som skapar upplevelser som överskrider förväntningar.

Automatisera framtiden

Upptäck insikt via analys med bråkdelars tid och mobilisera din organisation till toppen av operativ excellens genom att låta maskininlärningar och AI-algoritmer arbeta för er.

Nyckelegenskaper

Spela videoklipp

100% samtalstranskription från röstinteraktioner

Analysera 100% av era röst- och textinteraktioner med kunder

Identifiera agenters positiva och negativa beteenden för att skräddarsy coaching och göra den mer effektiv

Optimera kundinteraktion genom att avslöja och analysera trender, möjligheter och problem som drivkrafter för tillfredsställelse (och missnöje) över alla kontaktkanaler

Sentimentanalys av kunders och agenters interaktioner

Sök i interaktioner efter ord / fraser som används av kunder eller agenter

Automatisk kategorisering av interaktioner för att identifiera vanliga förekommande teman

Filtrera resultat efter kontakttyp, datum / tid, varaktighet och andra metadata för ord och fraser som används av kunder eller agenter i interaktioner

WORKFORCE OPTIMIZATION

Lås upp dina medarbetares potential

Workforce Optimization är en kontinuerlig leverans av innovativa idéer för att optimera och engagera din personal som både är anpassningsbar, personbaserad och analytisk driven för agentengagemang och förbättring.

CXone Workforce Optimization gör det möjligt för ert företag att spela in röstinteraktioner och skärmar, förbättra agenters produktivitet, identifiera prestandaluckor, leverera riktad coaching, effektivt förutse arbetsbelastningar och schemalägga personal framgångsrikt utifrån analyserad data.

Ett enhetligt och integrerat lösningspaket

Att ha en enda lösningsleverantör säkerställer symmetrin över din organisation, från agenterna som tar de första samtalen till din back-office-behandling. Genom Workforce Optimization (WFO) får du en serie applikationer som gör det möjligt för er organisation att förbättra agenters produktivitet och identifiera prestationsgap.

Skala upp eller ner direkt på begäran 

Anpassa storleken på din personal rätt baserat på säsong- eller marknadssvängningar och optimera din kostnadseffektivitet med en betala-per-användning-modell.

Revolutionera kundupplevelser

Identifiera kundupplevelsegap mellan alla kanaler och implementera förbättringsplaner med en lättanvänd utvärderings- och feedbackprocess.

Stärk agenter och ansvar

Främja en transparent samarbetsmiljö där agenter har omedelbar insyn i prestanda och fler valmöjligheter i schemaläggning och kvalitetsprocesser.

Uppnå servicenivåer till lägre kostnad

Använd patenterad AI-teknik för att identifiera effektivitetsmöjligheter, implementera repeterbara lösningar och uppnå servicenivåer utan överbemanning.

Öka effektiviteten i ert kontaktcenter

Tillbringa mer tid på att utveckla agenter och förbättra kundupplevelsen genom att eliminera komplexa gränssnitt och duplicera WEM-administration över dolda kontaktcenterprodukter.

Spela videoklipp

CXone Recording

En effektiv och flexibel molnbaserad inspelning 

CXone Workforce Management (WFM)

Enterpriseklassad molnbaserad personalstyrningsprogramvara 

CXone Performance Management

Konsolidera data, operera möjligheter och driv engagemang med lösningar för prestationshantering 

CXone Sales Performance Management

Uppnå hög prestanda och skalbarhet i försäljningskompensation 

CXone Quality Management (QM)

Automatisera kvalitet snabbt över hela din organisation

AUTOMATION & AI

Processautomatisera för felfri, effektiv och noggrann service

CXone Automation & AI automatiserar intelligent repetitiva och manuella processer med robotautomatisering vilket frigör viktig kompetens inom företag.

Robotautomatisering är utformad för automatisering av rutinprocesser i kundservice, back office och i dina organisationer med delade tjänster.
Robotarna installeras på virtuella servrar och kan hantera processer obevakat från början till slut utan mänskligt engagemang och utför i huvudsak alla uppgifter som en användare annars skulle göra manuellt.

Skrivbordsautomatisering agerar som den digitala assistenten för medarbetaren och automatiserar  upprepade skrivbordsuppgifter samtidigt som den ger anställda snabbt länkar till data och resultatinriktad handledning i realtid för att hjälpa medarbtaren att arbeta mer effektivt och exakt.
Automatiseringen leder till att anställda kan fokusera mer på engagerande uppgifter och erbjuda en bättre kundupplevelse, istället för att tillbringa den tiden på processer och system.

Spela videoklipp

”Med hjälp av meddelandeappar, hjälper botar konsumenterna att hitta lösningar oavsett var de befinner sig eller vilken enhet de använder sig av — inga formulär, röriga inkorgar, eller bortkastade minuter tillbringade med att bläddra igenom innehåll. Kommunikation, service och transaktioner sammanflätas.”

Hubspot

Verifiera i realtid och bedrägerisäkra

real time authentication

Skydda den mänskliga faktorn och underlätta för era kunder genom att kombinera en fullständig uppsättning teknik och realtidsfunktioner som använder Real-Time Authentication Voice Biometrics för att automatiskt verifiera uppringarens identitet.
Verifikationen sker direkt under de första sekunderna av ett samtal genom en naturlig konversation med en agent eller med hjälp av Interactive Voice Response (IVR).
För att slutföra processen utlöser CXones Real-Time Authentication(RTA) vid behov, agentvägledning eller bedrägeriskyddsåtgärder.

I början av varje samtal skannar även RTA i förskapade bevakningslistor mot uppringarens röst och samtalets karaktär för att identifiera bedrägeri.
Vid identifiering av ett misstänkt bedrägerisamtal meddelar lösningen bedrägeriavdelningen för ytterligare utredning, uppringarens röstspår läggs till i en övervakningslista och kan blockeras från uppringning i framtiden.
Hela processen sker automatiskt och eliminerar manuella, dyra och tidskrävande kontroller.

Spela videoklipp

Open cloud Foundation

Väx med den sista plattformen du någonsin kommer att behöva

 Molnverksamhet i världsklass med automatiska uppgraderingar och 99,99% garanterad tillgänglighet. Aktiv failover och inga driftstopp för underhåll

 Expandera globalt och distribuera agenter var som helst i världen med flexibla och multinationella alternativ som automatiskt användargränssnitt på inhemskt språk och avgiftsfria lokala nummer i över 100 länder

CXone Open Cloud Foundation är certifierad med högsta säkerhetsnivå: PCI nivå 1, GDPR, HIPAA och branschens första och enda FedRAMP-godkännande
Accelerera innovation, stärk agenter och förenkla administration med en enda modern inbyggd molnarkitektur
 Garanterad skalbarhet, tillförlitlighet och säkerhet på en enda plattform. Betala endast som ni utvecklas
Öppen och utbyggbar med hundratals moderna REST-fulla API: er och 100+ utvecklingspartners